Informacije: 00385 (0)1 30 47 000

GPS: 45° 48' 13'' N; 15° 57' 29'' E;

 

Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka na  stranicama hotela Laguna d.d.

Hotel Laguna d.d., cijeni Vas kao našeg gosta i prepoznaje da Vam je privatnost važna. Želimo da budete upoznati s načinom prikupljanja, korištenja i dijeljenja  podataka.
Posjetiteljima i gostima našeg hotela pristupamo s posebnom pažnjom radi stjecanja Vašeg povjerenja i ispunjenja Vaših očekivanja.
Svjesni smo činjenice da je privatnost vrlo bitna i zbog toga se hotel Laguna d.d. obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka.

Ova Izjava o privatnosti opisuje praksu privatnosti hotela Laguna d.d.za podatke koje prikupljamo od Vas ili o Vama na ovoj stranici, putem pisane ili usmene komunikacije te prilikom posjeta našem hotelu.  Molimo vas da povremeno provjerite Politiku privatnosti s obzirom na moguće promjene.

Zaštita osobnih podataka

Hotel Laguna d.d. štiti Vaše osobne podatke, a svi naši djelatnici obučeni su o načinu postupanja s takvim podacima u skladu sa zakonom. Neovisno o tome, svi radnici obvezni su držati povjerljivima i štititi sve računalno obrađene podatke.

Prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR (EU 2016/679) i Zakona o provedbi Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18).

Obrada vaših osobnih podataka vrši se na zakonit način  sukladno Članaku 6. GDPR-a, u svrhu poštivanja naših pravnih obveza ( važećih zakonskih i podzakonskih akata koji se primjenjuju u Republici Hrvatskoj).

Posjetiteljima i gostima našeg hotela jamčimo da će se sa svim osobnim podacima postupati kao s povjerljivim informacijama i poslovnom tajnom.

Hotel Laguna d.d.poduzet će potrebne mjere u svrhu zaštite vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja, te će održavati osobne podatke preciznima i ažurnima koliko je god to moguće.

Ova Izjava o privatnosti opisuje praksu privatnosti hotela Laguna d.d. za podatke koje prikupljamo:

- putem web stranice kojom upravlja hotel Laguna d.d. preko  koje pristupate ovoj Izjavi o  privatnosti

- putem softverskih aplikacija koje su nam dostupne za upotrebu na računalima ili mobilnim

  uređajima (putem njih) ili putem računala ("Aplikacije")

- putem naših stranica društvenih medija kojima upravljamo s kojih pristupate ovoj izjavi o  

  privatnosti (zajednički, naše "stranice društvenih medija")

- putem HTML-oblikovanih poruka e-pošte kojima Vam šaljemo poveznicu na ovu Izjavu o  

  privatnosti i putem vaših kanala komunikacija s nama

- kada posjetite ili ostanete kao gosti u našem hotelu ili putem drugih izvanmrežnih interakcija

 

Zajedno gledamo stranice, aplikacije i stranice društvenih medija kao "Online usluge" i, zajedno s izvanmrežnim kanalima, "Usluge". Koristeći usluge, pristajete na uvjete i odredbe ove Izjave o privatnosti.
Osobne podatke prikupljamo u svrhu što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit, radi osiguranja pružanja i plaćanja usluge, radi promidžbe neke od naših usluga, radi statističke obrade podataka, radi mogućnosti slanja publikacija i drugih promidžbenih materijala i brošura.
Davanjem svojih osobnih podataka, poput adrese e-pošte, broja telefona i sl., ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da Vas hotel Laguna d,d, može kontaktirati i obavještavati radi ponude svojih usluga te time potvrđujete da ste upoznati s našom Politikom privatnosti. U slučaju da ne želite primati obavijesti o našim uslugama, dužni ste o tome izričito pisanim putem (e-poštom ili preporučenom poštom) obavijestiti hotel Laguna d.d.

Ovaj se tekst o politici privatnosti ne odnosi na našu obradu osobnih podatka u ime i na temelju uputa treće strane, kao što su tvrtke koje organiziraju ili nude pakete putničkih aranžmana i drugih davatelja usluga koji zakonski imaju pravo s nama dijeliti vaše osobne podatke.

Osobni podaci koje uređuje i obuhvaća naša Politika privatnosti:
- ime i prezime

- adresa

- adresa e-pošte

- broj telefona, mobitela ili faksa

- podaci o kreditnoj kartici koje ste dali prilikom internetske rezervacije ili trećoj strani

- postupak plaćanja ili osiguranja plaćanja

- vaše preferencije radi poboljšanja naše usluge

- bilo koji drugi podaci koje nam napomenete, a  za koje želite da ostanu tajni

- životopis prilikom prijave za zaposlenje.


Sadržaj politike privatnosti

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti otkrivamo trećim stranama bez Vaše izričite privole jer se to protivi Politici privatnosti i Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
Ako Vas budemo htjeli kontaktirati bilo kojim putem glede promotivnih ponuda i usluga, od Vas ćemo za to zatražiti privolu.
Hotel Laguna d.d.ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile koja bi uzrokovala eventualno kršenje zaštite Vaših osobnih podataka, ali Vam jamčimo da ćemo takve pogreške sa sigurnošću otkloniti što je prije moguće ako to bude izvedivo.
Hotel Laguna d.d.prikuplja samo osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dostavili te ih upotrebljava za potrebe pružanja gore navedenih usluga.
Ne tražimo od Vas da nam pošaljete svoje podatke da biste pristupili našim stranicama, niti tražimo da nam otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za upotrebu neke od naših usluga.
Podaci koje nam date o svojoj kreditnoj kartici upotrebljavaju se isključivo kao sredstvo osiguranja plaćanja rezerviranih usluga i pod jednakom su zaštitom kao i Vaši ostali osobni podaci. Poslije uredno pružene i plaćene usluge ti se podaci više ne upotrebljavaju bez Vaše izričite suglasnosti.
Ispunjavanjem obrasca na web stranici jamčite da su informacije koje ste naveli točne te da ste suglasni s odredbama naše Politike privatnosti.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku kada nam dostavite svoje podatke, pristajete da Vas kontaktiramo i time Vas dodajemo na popis primatelja obavijesti. Samo dodavanje predstavlja Vaš izričit pristanak na kontaktiranje. Vaše osobne podatke trajno štitimo, a u svakom trenutku možete zatražiti isključenje s našeg popisa primatelja obavijesti. Nakon toga hotel Laguna d.d. više neće upotrebljavati Vaše podatke, osim u svrhu informatičke ili statističke obrade podataka.

Tajnost podataka

Naglašavamo da Vaši osobni podaci ostaju tajni prilikom posjeta stranici hotela, kao i pri samom posjetu hotelu, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da trećim stranama nećemo otkrivati Vaše osobne podatke, osim u slučajevima propisanima važećim zakonom.

Upotreba kolačića

Da bismo olakšali pregledavanje naše web stranice, koristimo se „kolačićima”. Radi se o malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj stavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira jezične varijante naše stranice. 
Kolačići su smješteni na Vašem računalu i ne sadrže Vaše ime, nego IP adresu. Nakon što prekinete rad na poslužitelju, informacije više nisu dostupne tvrtki hotel Laguna d.d..
Ako u bilo kojem trenutku želite ukloniti kolačiće na svojem uređaju, ažurirajte postavke preglednika.

Neželjene poruke (spam)

Spam je naziv za neželjene poruke e-pošte koje sadrže marketinške materijale poslane bez Vašeg pristanka. Hotel Laguna d.d. ne šalje neželjene poruke. Koristimo se alatom protiv neželjenih poruka da bismo djelatnike zaštitili od primanja takvih poruka.
Ako zbog određenih razloga smatrate da ste primili neželjenu poruku e-pošte od hotela Laguna d.d., molimo vas da nas obavijestite na sljedeću adresu: marketing@hotel-laguna.hr

Zaštita osobnih podataka djece

Hotel Laguna d.d. NE prikuplja, NE upotrebljava i NE otkriva osobne podatke o osobama mlađima od 13 godina pomoću kojih je dotične osobe moguće kontaktirati putem interneta bez izričitog dopuštenja roditelja ili zakonskog zastupnika. Hotel Laguna d.d. jamči zaštitu osobnih podataka djece predviđenu posebnim zakonima koji uređuju to pitanje.

Osjetljivi podaci

Pojam „osjetljivi podaci” odnosi se na podatke u vezi s Vašim rasnim ili etničkim podrijetlom, političkim stavovima, religijskim uvjerenjima, članstvom u sindikatu, zdravljem, seksualnim životom ili seksualnom orijentacijom, genetskim podacima, kaznenom evidencijom i svim drugim biometrijskim podacima koji se upotrebljavaju u svrhu jedinstvene identifikacije. Načelno ne prikupljamo osjetljive podatke, osim ako nam ih dobrovoljno ne pružite. Hotel Laguna d.d. može upotrebljavati zdravstvene podatke koje ste nam dali da bismo vas bolje uslužili i zadovoljili vaše posebne potrebe (npr. posebna prehrana, pristup za invalide i sl.).

Provjera, izmjena ili brisanje osobnih podataka

U svakom trenutku možete provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke koje ste nam dostavili prilikom posjete našoj web stranici (ako se ti podaci i dalje nalaze u našoj bazi podataka). Ako želite ostvariti to pravo, slobodno nam se obratite na adresu marketing@hotel-laguna.hr
 

 

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »