+385 (0)1 30 47 000 info@hotel-laguna.hr

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na ovoj internetskoj stranici podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. U daljnjem tekstu pojašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci koje je korisnik dostavio putem obrasca.
Ukoliko se ne slažete sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavljate svoje podatke na ovoj stranici.
Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostaviti kontakt s korisnikom kako bismo ga mogli informirati o aktivnostima koje radimo.Sve dostavljene podatke od korisnika smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocija o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Korisnik je suglasan da mu na periodičkoj bazi šaljemo infomacije o našim aktivnostima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.Ni u kojem slučaju nećemo dostaviti, niti razotkriti podatke korisnika trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.Hotel Laguna redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s
lista koje se koriste za marketinške kampanje.

PODNOŠENJE I RJEŠAVANJE PRIGOVORA POTROŠAČA – Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 6 stavki 3 Zakona o pružanja usluga u turizmu (N.N., br 130/17) obavještavamo cijenjene goste da svoje prigovore na kvalitetu naših usluga mogu iskazati pisanim prigovorom u našim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja potvrditi primitak prigovora. Prigovor, također, možete poslati putem pošte, na adresu:Hotel Laguna d.d., 10000 Zagreb, Kranjčevićeva 29,ili na telefaks broj +385 1 3820035,ili na e-mail adresu:   manager@hotel-laguna.hr Odgovor na Vaš pisani prigovor  dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.